Üzletünket info@tutihifi.hu e-mail címen érheti el. Észrevételével, panaszával kérjük, forduljon bizalommal hozzánk telefonon, e-mailen vagy személyesen.

Segítség az oldal használatához
Rendelést leadni regisztrációt követően tud, ami normál esetben 1-2 perc alatt megvan. Ha a regisztráció nem sikerült rendelését leadhatja e-mailben is a következő adatok megadásával: megrendelő neve, címe, telefonszáma, rendelni kívánt termék pontos neve vagy linkje. Telefonon nem áll módunkban rendelést felvenni! További információk az ÁSZF-ben.

Javasoljuk nem ingyenes e-mail fiók használatát, mert sokszor a terheltség miatt csak későn kapják meg a regisztrációhoz szükséges megerősítő e-mailt. Valamint a levelező programok sokszor betördelik több sorba a regisztrációhoz szükséges linket, erre is érdemes odafigyelni.

Amennyiben probléma merült fel, a regisztráció folyamatában, kérem írjon e-mailt, vagy hívjon telefonon és megodjuk a problémát.

Ha már regisztrált de a belépéshez szükséges jelszót elfelejtette, használja a jelszó emlékeztetőt (Elfelejtettem a jelszó gombot) amivel beléphet így nincs szükség újabb regisztrációra!

Ez a program szükséges lehet az oldalon található vásárlói tájékoztatók megnyitásához (mérete: kb.25MB)

>>> Microsoft Word Wiewer letöltése, vásárlói tájékoztató olvasásához <<<

>>> DLD ACOUSTICS matrica felragasztása <<<

XENONG H7 - Xenon gázas H7 izzópár +50\%
XENONG H7
2 200,- Ft/pár
Akció már csak 10 napig
eredeti ár: 2 990,- Ft


DLD 22l+ST250 - DLD mélyláda 25 cm-es mélynyomóval
DLD 22l+ST250
17 990,- Ft/db
Akció már csak 10 napig
eredeti ár: 20 500,- FtNissan-Opel ISO 1215-02 - Nissan-Opel ISO csatlakozó 2007-

    © 2008. ZalaWare Kft.    Kezdőlap  •  Érdekességek  •  Segítség  •  Üzletünk  •  Vásárlási tájékoztató  •  Referenciák